Post by lbacercrinbecpu on Mar 9, 2022 10:20:48 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Jelly Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Jelly Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povećati dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Jelly Saga 2022 version ▞▞▞
Learn Japanese Language, Kanji ትምህርት wld
Deinstalirao sam ga dvaput jer se neće pomaknuti s obične stranice narančastog kralja za učitavanje ne mogu čak ni igrati igru!!
Tako lijepa igra i opuštanje 😉
Vrlo zabavno.. Uživam. Ali još uvijek imaju bug svaki oglasi ponekad n na duže čak i uzeti za besplatan život "ads.why??
Stvarno sam umoran od razina kao što je cupcake Carl i skoro sam završio s razinom, a ti si obavio sav posao i onda dobiješ jednu u boji ili nešto slično i on me jebeno jako ljuti off čini da ne želim igrati ovu igru. Ne mogu dovoljno naglasiti koliko sam bolestan od c********* Carla, a ne kolačića Carl, on je pravi kurac i čini da to nije zabavno jer uzima svaki jebeni potez od tebe i mrzim njegovu jebenu utrobu i Ne želim više nikada igrati ovu igru
Što dovraga??? Nijedna od mojih King igara se ne učitava! Nadam se da ćete riješiti probleme koji su nastali s novim učitavanjem oglasa.
Izluđuje što ste dobili tako daleko i onda se neće otvoriti, morate izbrisati
Svaki put me nanovo iznenadite svojim idejama! Bravo!!!
Mnogo mi se sviđa gameba, ali od zadnjeg ažuriranja neće mi dopustiti da dobijem svoje nagrade, pridružim se utrkama ili koristim svoje zlato da nastavim igrati razinu jer piše da nemam internetsku vezu, ali imam.
Candy Crush Jelly Saga Bulmaca ogyg
Gubite živote, a da ih ne izgubite. Odvodi ih dok gledate lil reklamni video.
Obozavam i sodu i sagu itd i ovva je mrak ali sta vrijedi kad izbacuje iz levela konstantno.prije nijednu igru izbacivalo a sad sve. SREDITE TO zato je 3 inace bi bila petica :$
Pa, mislim da je jako zabavno imati ovu igru na svom telefonu jer možete upoznati mnogo različitih vrsta igrača dok igrate ovu igru.
Volim protiv prvenstva i jako sam ovisan. Međutim, nisam mogao igrati zadnja 4 dana. Stalno piše da nema pristupa internetu. S moje strane imam potpuni interesni pristup i koristio sam telefonske podatke, kao i spojen na WiFi, a ne radi. MOLIM VAS POPRAVITE!
Volim igrati ovu igru, ali ne mogu dobiti nijedan od svojih života koji mi se šalje. Molimo riješite ovaj problem
Javne utakmice su doslovno namještene da izgubite. RNG u ovoj stvari je nevjerojatno koristan za protivnika u njemu, a dobivate samo 3 bombona.
Vrlo zabavna igra, a ponekad možete biti frustrirani u jednoj minuti, a zatim opušteni u sljedećoj. Vidio sam da je u prosincu došlo do ažuriranja, pa ću to dobiti i kasnije ponovno procijeniti.
Ne sviđa mi se ova verzija slatkiša. To nije vještina, već samo igra šansa.
Divna igra!
Igra je zabavna zabava da izdržim svoj prijevoz u autobusu i prije spavanja da se samo opustim
糖果果凍傳奇 解謎 lgmo
To je dobra distrakcija.... međutim, ne volim prisilni "vs" način rada. Skočni prozor ne dopušta uvijek da ga zatvorite. Treba ga otvoriti da bi se zatvorio. Igrat ću ako odaberem, činjenica da vi to forsirate čini ga neprivlačnim.
Sviđa mi se igra, ali igra u areni se s vremena na vrijeme zaustavi i arena je otvorena nasumično. Svi mi najviše želimo igrati igru u areni. Molimo otvorite ga ponavljajući
Nema ažuriranja na mom tabletu, samo stalno govori na čekanju čeka na čekanju kada planirate popraviti ovo ovo je noćna mora i danas se zajebavate s nama. Ne postoji takav e-mail za prijavu ovog problema samo na lažne!!!!
bilo bi lijepo da postoji opcija preskakanja na kraju razine tako da ne morate čekati da bombon eksplodira i što ne prije nego što možete prijeći na sljedeću razinu
Volio sam ovu igru sve dok je nisam morao deinstalirati i ponovno instalirati kada je želim igrati. I uvijek me počne odmah na razini 1. Molimo vas da to riješite .hvala
Stalno dobivam meč. Idi igrati drugu utakmicu, piše greška. Zatim se vraćamo na "jellybeans! Prekinuo si svoj niz!" Ovo je bilo više puta i UPRAVO se ponovilo. Potrošio sam svoje dobre šipke, barem 60 održavajući niz zbog pogrešaka. NEMA MAS. Molim te, javi mi se
Potrebno je popraviti opciju za neuspjeh pojačanja zbog kojih nema više poteza. Upravo sam pokušao igrati razinu 1711 sa svih 5 pojačanja od Aliena Allena, kao i dan 7 i zbog toga nisam uspio na razini prije nego što sam ikada igrao jer je istisnuo jedan početni potez na teškoj razini. Morao sam "propasti" razinu 3 puta prije nego što su pojačanja izgubljena i konačno sletjela na poziciju koja je omogućila 1 početni potez.
Ja sam na razini 3485. Igram više od 2 godine i najčešće uživam u igrici. Par stvari. Nalazim se u trenutku kada stalno pokazuje znak "u izradi" i moram čekati tjedan dana da se igram dalje...zašto? Sinoć je aplikacija uzela većinu mojih dugo zarađenih dodataka. Upravo ću odustati. Osjećam se kao da počinjem ispočetka. PAŽLJIVO, ali pazi na svoj novac
Zabavno je, ali stvarno bih mogao bez sve te gluposti. Ulaznice, krune, utrke, škrinje s blagom, baloni. Ne zanima me! Samo me ostavi na miru i pusti me da igram daske!
Igra je stvarno super. Volim igrati igru..... Najviše vremena provodim igrajući ovu igru... Ali, zadnjih nekoliko dana nisam mogao igrati VS igru...Čak i da je moja mrežna veza bila dostupna i da sam mogao obavljati sve ostale poslove s mrežom, ipak se VS igralište samo ove igre nije otvaralo... Bilo bi mi drago da se autorizacija candy caush želea, molim vas, pazite ovaj problem. S puno ljubavi, Shaonli ... ❤
Sjuper
Sviđa mi se... najbolja igra ikad
Manje zabavno nego prije. Ne dobivate obećane nagrade (poput Rainbow ribe), ali ste stalno tjerani na kupnju. Čast da platite booster paket nije nagrada, momci. Riba je nekada bila pouzdan pojačivač, ali sada se koristi protiv vas barem pola vremena. Međutim, svakodnevni pojačivači pomažu prebroditi teške razine. Samo trebate biti strpljivi i pričekati dan kada dobijete potrebnu booster. U posljednje vrijeme mi govori da sam se pojačao nakon svakog meča, ali još uvijek sam na istoj razini.
Odlicna igra preporucujem svakom.
Super igra!...
Ažuriranja se NE ažuriraju, i dalje piše "Na čekanju".
Mrzim razine s tipom iz crtića s kojim se moram izmjenjivati. Zašto nam ne date mogućnost da igramo protiv njega ili ne? To je neugodno i često sam napustio ovu igru da bih igrao drugu igru negdje danima ili tjednima jednostavno zbog tog tipa. Bez njega dobivate 5 zvjezdica. S njim? Ti odluči.
Jedina aplikacija s malo ili bez dodataka. umjesto toga dodaci su korisni za moj napredak u igranju igre (npr. dobivanje dodatnih života; dodatni potezi itd.). Sjajno!.
Najbolja! Zabavna al i zarazna
SVIĐA mi se OVA IGRA.ALI KADA JE RIJEČ O AŽURIRANJU VERZIJE IGRA SE NE BI AŽURIRALI. MOLIM VAS ISPRAVITE KVAR
Molimo popravite BUG!!!! Sviđa mi se igra, čak sam nekoliko puta kupio zlatne poluge za sudjelovanje u igri VS. Jedini problem zbog kojeg sam jako nezadovoljan je taj što mi se javlja greška u vezi u igri VS iako imam vrlo stabilnu optičku liniju. Izgubio sam kartu za igranje i moji boosteri su nestali za rundu, čak su izgubili i napredak. Ako se ovo ne popravi onda više neću igrati, što bi bilo tužno jer ga stvarno volim igrati. Hvala.
Ažuriranje recenzije... ponovo se srušilo baš kad sam pobijedio u kraljevskom meču. Oduzeo mi je napredak. Izvorno - uživam u natjecanju s drugim igračima, ali me je u posljednje vrijeme nekoliko puta uhvatio zbog čega sam izgubio život i svoj napredak. Ako popravite ovaj kvar bit će veća ocjena. S10
Ba
Jooooj
Ne radi od zadnjeg ažuriranja potrebno ga je deinstalirati i ponovno instalirati da bi radilo svaki dan. Danas sam dvaput pokušao instalirati, ali je prestao raditi zajedno!
Igra je u redu dok ne dođete do razine Licorice Larryja, uvijek se čini da ga vara. Toliko je potrebno da se pobijedi ta razina da gubim interes. Ne mogu vam ni reći koliko sam puta bio blizu da izbrišem ovu igru...
:-) :-)
Superrrr🤡
Dao bih mu 5 zvjezdica, ali vas vara da ne dobijete pojačivače. Također na razinama monklinga spušta monklinge jedan na drugog pa ako vam je trebalo 5 njih, a već imate 4, ispustit će sljedećeg na jedan koji imate i onda vam više ne daje bombone od naranče kako biste mogli NIKADA nemojte prijeći razinu osim ako nešto ne kupite, a onda vam magično daje upravo ono što trebate. Tako te zarobe u trošenju novca.......... nisu cool king igre.... uopće nisu kul🤬
Vara se stavljajući računalo u online igricu i pretvarajući se da je to osoba koju sam sam igrao i bio pretučen 🙃 kako
Zabavna igra za sve! Pokušati