Post by lbacercrinbecpu on Mar 9, 2022 10:23:52 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Project Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Project Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак нескінченних грошей ▞▞▞
▞▞▞ Project Makeover 2022 version ▞▞▞
Мені подобається щось змінювати, але ігри надто важкі, щоб перемогти, і все таке дороге. Вони просто намагаються витягти з вас гроші.
Project Makeover معمولی kpu
Я насправді здивований. Я думав, що ця гра буде дивною, але це дійсно весело, і немає реклами. Ну не так багато, у мене ще не було оголошення. Ця гра чудова, я настійно пропоную вам пограти в неї, якщо вам подобається дизайн і поєднання кольорів.
Гра супер👍
Все дуже класно)) Побажання!!додайте українську мову в меню.
Я захоплююся цією грою і граю в неї постійно.. Мені подобається грати в candy crush за монети, щоб не лише одягати клієнта та його кімнату, а й люблю підтримувати власний avi та свою кімнату.І я знайшов, що більшість людей, яких я знаю, також грають у цю гру! Однак я купив розпродаж і грав, щоб дістатися до дивана, і щойно я дійшов до нього, його замінили на прикрасу столу, і диван показав і пройшов/заявив його давно, але ні, у мене його немає і немає . Я більше не буду витрачати гроші на додаткові речі.
Гра чудова щодо дизайну, але як тільки ви досягнете такого рівня з третім матчем, ціни стають дивовижними, і ви не можете перевершити рівні за кількістю ходів, які дає вам гра, я даю їй 2 зірки
Це дуже цікаво, хоча у грі виникають проблеми із завантаженням рівнів, і ви повинні очистити дані в програмі, що змушує вас перезавантажуватися знову-
Я грав у цю гру кілька місяців, але зараз мені набридло. Я застряг на рівні 555 вже майже 3 тижні, і не можу пройти його. Раніше приємна гра стала чимось іншим.
ГРА ГІВНО!!!!!
ОНОВЛЕННЯ: я б не турбував себе цією грою, спочатку це весело, але потім у вас починаються проблеми, а коли ви укладаєте контракт з ними приблизно через 2 місяці, я нарешті отримую відповідь і мені кажуть, що це мій зв'язок, чому я втратив речі Я заробив у грі.. це bs
Повторюю мій останній огляд. Вау... Рівні інколи стають неможливими, і це так рано, і вам доведеться заплатити майже 1000 монет, щоб просто зняти одяг персонажа, що для мене є божевільним, щоб закінчити один стиль/місце, знадобляться дні
Нічого схожого на деякі оголошення, але якось навіть краще!
Загалом це хороша гра, але ігри занадто складні для занадто малої винагороди. Всього через 3 дні гри я змушений припинити грати або змушений витратити гроші, щоб продовжити.
Project Makeover Priložnostne nbrw
Мені вдалося досягти рівня 1489, нічого не заплативши. Так, на те, щоб застрягти на рівнях тощо, потрібен час, але я отримав достатньо задоволення, щоб досягти цього рівня. Це комбінована гра.
Поки весело і цікаво. Зрозуміло, що вони роблять гру настільки важкою, що ви змушені купувати дорогоцінні камені або чекати 30 хвилин, щоб знову програти. Не вистачає ходів, щоб пройти рівень, і саме так вони змушують вас витрачати гроші
Весело; немає тиску робити покупки для просування в цій грі.
Я б поставила ноль це ужас,🤢🤮🤮🤮🤮🤮🥵🥵🥵🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🥵🥵🥵🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤥🥵🥵🥵
Загалом дуже хороший геймплей! Чудова графіка та багато речей, які можна зібрати. Єдиний мінус полягає в тому, що для виконання завдань вам потрібно багато грошей!!
Чудова гра. У цій грі також є багато блискучих історій. Я пропоную вам пограти в цю гру.
ІНША гра 3 в ряд, замаскована в рекламі під щось інше. Геймплей Makeover веселий, але потрібно зіграти занадто багато рівнів матчу 3, щоб заробити монети для сегментів перетворення. Також аспект декору кімнати в грі, без якого я б із задоволенням обходився. Чому б просто не зробити гру перетворення без матчу 3?
Грулька така собі. З іншого боку цікаво і затягує, з іншої дуже дратує, що все націлено на те, щоб витягнути з гравця грошей. В іграх часто надається можливість отримати додаткові "запечені" для перегляду реклами або за попередньо зароблені нагороди, а тут ні - давай мані! З плюсів - неможливо залежати в грі: рівні важкі, життя втрачаються швидко, а на відновлення потрібно чекати довго.
Дуже добре, якщо вам подобається виклик, але музика іноді обривається.
Я бачив оголошення про це, і я захотів встановити. Я не знав, що це така гра, як Candy Crush. Якщо вам подобаються такі види ігор, то це ваша річ. Але якщо ви завантажили це з метою перетворення, знайдіть щось інше. Якщо ви прийшли сюди заради Candy Crush, ви знайшли це! 0/10
Захоплююча гра, лол, але мені подобається, що вони надають вам більше можливостей, якщо ви застрягнете на будь-якому рівні
Iron Blade: Medieval Legends Aksyon gwe
Ігра супер👍👍👍 Рекомендую😉
Все ще граю в це через тиждень і все ще подобається. Мені навіть подобається дурна драма-драма-драма з (пере)Гретою. Я можу передумати, якщо є рівень, який неможливо пройти, не придбавши boo$ter$. Зараз мене найбільше хвилює: чому він займає 1 гіг місця? Це здається смішним. Відредаговано, щоб додати: видалив його.Рівень 90-щось неможливо пройти, не купивши boo$ter$. Знижений рейтинг.
Наберіться на рівні і повинні зіграти 20 разів, щоб пройти. І використовуйте всі бонуси. Речі дуже дорогі. Нічого схожого на рекламу.
Мені дуже подобається грати в цю гру, але установка о, необхідність використовувати банк для рожевих дорогоцінних каменів жахлива!! Я хотів би заплатити за додаткові веселі речі, але я не хочу витрачати багато через це. Крім того, якщо ви не хочете забирати у свій банк, дорогоцінні камені, які ви виграєте, просто відскакують від банку, і ви втратите їх зараз, це абсолютно неправильно. Коли ви перестали дбати про те, хто грає у ваші ігри?! Венді Х.
Мені подобаються головоломки, але гра дуже обманює. Коли у вас залишився один блок, і бомба потрапляє в цей блок, але не знищує його. Тоді вам доведеться витратити дорогоцінні камені, щоб закінчити це...це обман. Це шахрайство, щоб змусити вас купити більше, щоб продовжувати. Спробуйте внести більше чесності у своє програмування, тому що в моїй книзі це схоже на крадіжку.
Мені подобається гра, але рівні, здається, трохи важко пройти. Грати в ці головоломки трохи ускладнює, тому що ви відчуваєте, що деякі з цих рівнів неможливо пройти. У них є кілька шансів, але деякі рядки потрібно очистити 3 рази! Неможливо!
Це дуже захоплююча і весела гра. Мені вона дуже подобається. Я бачу, що граю в цю гру дуже довго, і рекомендував би її своїм друзям.
Повинна бути можливість збирати бонуси та зберігати їх, коли ви не хочете їх використовувати
Ви повинні зробити смішне число, якщо ігри, щоб пройти через одне перетворення. Це вбиває задоволення від цього
Project Makeover Gelegenheitsspiele tqk
Мені дуже подобається частина макіяжу, але рівні занадто складні. Я витратив гроші, коли потрібно 30 або більше спроб, щоб пройти рівні, які не повинні бути важкими, я відмовляюся від гри.
1) Менее продуману монетизацію трудно где-то знайти. Бустери бесполезны, реклами немає, а на рекламі своїх додатків потратилися - скільки проживе додаток? 2) Багато безполезних функцій: аватар гравця та рейтинг, перегляд аватарів інших, таймер при проігрише, відеодрама, бесполезные бустери. Не ясно зачем потрібна ліміт на кількість жизней. 3) Обман очікуваний. Рекламують мейковер, а по факту 90% ігрового часу це шарики. Фактично, навіть флеш-ігри для дітей круче. Хорошо: озвучка мила.
Гра прикольна, але чому після того як я полюбила покупку одну, пропалі безкоштовні 2 ходи і життя за рекламу. Дуже прикро, через це оцінка 3😟
Гра непогана, але реклама гри дуже цікава, знімаю зірочку бо бистро стає нудно грати, а для тих хто любить одноманітність у грі то норм