Post by lbacercrinbecpu on Mar 9, 2022 10:35:56 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid piiramatult kulda ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble 2: World Cook 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldis see mäng, just lõpetasin 3. etapi varem. Aga kui ma seda uuendasin, et pääseks järgmisele tasemele, siis mängu lähtestus... Ja mul oleks vaja otsast alustada... 😭 Miks?
Täiesti vastik viis, kuidas nad sunnivad sind kas reklaame vaatama või päris raha kulutama, et taset ületada. Koostisosade täiendamine taseme läbimiseks sularahaläveni jõudmiseks on uskumatult keeruline, sest olete JUST seda eset tutvustanud ja teil pole selle taseme tõstmiseks piisavalt raha.
Armastan mängu ja menüüsid! Väga sõltuvust tekitav ja lõbus mängida. Tänulik disainerile, et ta ei teinud mängu mängimise jätkamiseks liiga kalliks. ARMASTAN SEE FUNKTSIOON!
Asjad näevad 2 väikest välja
Mulle meeldib see mäng. Ootan aga jaanuarist saati, veel mõned tasemed... siis võib see saada rohkem tähti
Peate probleemi lahendama igapäevase boonusega! See külmub ja seejärel lülitub välja. See on kestnud juba reedest!
See muutub mõne aja pärast väga korduvaks ja piiratuks. Samad tellimused, tellimus A, tellimus B ja uuesti
4 images 1 word: Word Games Word cbg
See on suurepärane mäng, kuid palun lisage rohkem tasemeid 😢
Mulle meeldivad kõik uued värskendused. Tegelased on suurepäraselt arenenud. Suurepärane töö sellega!
Mäng ei laadinud kunagi. Olen proovinud 3 korda. Kõik, mida ma saan, on laadimisleht ja kõik.
SEE ON VÄGA vinge KÖÖK SCEAMBLE 2/WORLD COOK MÄNG/SEE ON PÕNEVAM; KUI KÕIK TEISED KÖÖGI SKRAMELMÄNGUD; OLEN MÄNGInud VEEL/ÄGEMALT/PÜHA AWESOME'I JA TÕESTI SOOVITAKSIN SEDA ERITI ERITI KOGU OMA PEREKONNALE JA KA ERITI COCO/MINU(MEIE)SÕBR(D)/PERE/JUMALA ÕNNISTUSEGA, TÄIELIKULT LÄHKEME OMA TOIDUVALMIST/MÄNGU SISSE/JUMAL ÕNNISTUST....!!!! AUSALAST JEESUSES KRISTUSES, AAMEN, MS. KAREN DENISE(DENESE) MATTHEWS, RANDOLPH/MS. KAREN
olen pettunud. Esimene on parem. Laadisin selle just nädal tagasi alla ja olen mängu juba tühjendanud. Sellel on ainult 3 kööki. Palun uuenda. Desinstallimine.
Minu rakendus hangub palju. Muutes päevade kaupa mängimise võimatuks. Mulle väga meeldib mängu sisu. Ma ei näe, et hoian seda rakendust oma telefonis, kui need vead pole parandatud. 4.26.20 Mäng oli jälle toiminud. Ma olin nii põnevil, kui nägin, et uuendusega on see uus tase saadaval. Siis uuendan, nüüd jookseb see uuesti kokku😨. Palun paranda vead, et saaksin mängida. See on minu ainus etteheide.
See oli lõbus, kuni see ei lasknud mul järgmisel tasemel mängida ja ma ostsin asju!
Sassis...Tegin just ostu 2,99 dollari eest ja ei saanud kunagi oma powerups'i kätte...ja mind pettus, et võitsin 40. ringilt võtme, et jätkata järgmisele tasemele...Vastasin ostutšekile tagasimakse taotlemine...ma ei ole kunagi raha tagasi saanud...need inimesed on petturid...paistab, et nad ei taha, et sa jõuaksid mängu järgmisse faasi...Teen oma panga kaudu pettusteate!!!
Olen järele jõudnud ja oodanud "varsti varsti" kohta, et proovida. Arvan, et võin selle rakenduse kustutada, kuna pole värskendust, mida mängida. Kui see annaks mulle midagi muud mängida kui igapäevane kontrollnimekiri, jääksin sinna.
Andsin selle postitamise eest ühe tärni. Ärge raisake oma aega ega raha selle mängu peale. Toetus on nali. Mäng on naeruväärselt kallis p,ay... ja see ei tööta poole ajast. Nende esialgne Scramble oli loomingulisem ja lõbusam, kuid vajas kedagi, kes selle mängu parandaks ja mängimise jätkamiseks kulusid vähendaks. See oleks võinud olla SUPER mäng.
Kitchen Scramble 2: World Cook Casual yth
Miks mul pole uusi asukohti? Olen taco truck.locationist juba kuid üle saanud.
Mäng on suurepärane, kuid millal me värskendusi saame, on sellest juba tükk aega möödas
😠😠😠😠😠😠❤ Ma ei näinud selle mängu jaoks ühtegi uuendust.
See on tõesti tore mäng, kuid see on kolmas kord, kui see algab otsast.. lihtsalt kustutasin selle..kmt
Kitchen Scramble 2: World Cook Casual knit
Mulle meeldis see mäng! See on lõbus, meelelahutuslik, seal on väljakutseid ja võita auhindu!! Naudin kokkamismänge täiega! Tundub, et nad kõik järgivad sama valemit: eeldus on, et töötate restoranis ja peate küpsetama nii kiiresti kui võimalik, enne kui klient ärritub. Selles mängus, kui teenite piisavalt münte, saate oma tegelaskuju riidesse panna, samuti pakutakse teile võimalust aidata kaasliikumise omanikku. Kokkuvõttes on see lõbus mäng!
Kukkub pidevalt, kui proovin sisse logida. Desinstallisin ja installisin uuesti. See pühkis kõik mu edusammud minema. Siis nädala pärast tegi see uuesti. Olen oodanud päevi, et näha, kas see oli lihtsalt ajutine viga, kuid kui see ei tööta, pole mõtet seda telefonis hoida.
Kitchen Scramble 2: World Cook Εύκολα wqh
Millal lisate uue taseme? See lõpeb Gyro Heroga.
Ma nautisin seda mängu, kuid järsku tundub, et mu elud ei kogune üldse, oodanud tunde ja isegi mitte ühte elu ei näinud ma vaatasin, kuidas taimer läks alla ja läks nulli.
See on kindlasti parem kui esimene, õnnitleme kõigi edusammude puhul
Hoiab krahhi, kui jõuan poolel teel 2. toiduautost ja kui ma uuesti installin, kaotan kõik edusammud… ärritab… aga üldiselt on see lõbus mäng.
Kui teil on igav, on see suurepärane mäng mängimiseks, kuid kui soovite lihtsalt mõne mänguga end jahutada, pole see hea valik. Kliendi ajalimiidi rahuldamiseks on vaja suurt keskendumist ja kiireid käsi. Ausalt öeldes on nii palju muid selliseid kokandusmänge (nimesid ei maini). Oleksite võinud mängu huvitavamaks muuta, nagu pärismängijad, kes võistlevad selle nimel, kes valmistab oma kliendile kõige kiiremini toitu. Lühidalt, see pole halb mäng.
See on ok
Laadib palju kiiremini kui esimene
Mängisin esimest mängu seni, kuni see mulle pidevalt vastu jooksis. Ma armastan seda. See meeldib mulle ka väga, aga see tõrkub. Elud ei taastu. Jätsin selle lahti ja vaatasin, kuidas uute elude taimer loendab. See langes nulli, kuid see ei taastanud kunagi elu. Kui see parandatakse, et saaksin mängu uuesti mängida, annan hea meelega viis tärni
Väga pettunud. Mulle meeldis see mäng esimesed 3 restorani ja siis ei midagi! Kõik ütleb "varsti tulemas". Nautisin seda mängu vähem kui nädala
Kitchen Scramble 2: World Cook Εύκολα wqh
Ma oleksin andnud 5 tärni, kuid mäng jookseb kokku kohe, kui mängu avan. Olen maailmas 2, mäng laaditakse umbes 5 sekundit, seejärel sulgub see automaatselt.
Jah, ma naudin...aga ma ei saa teisele tasemele minna, ütleb see tulemas!!
Üsna lihtne ja lõbus. Parem kui esimene köögirünnak.
Jääb külmetama ega laadi pärast 30-minutilist ootamist oma elusid üles. Grrrr
Pärast lõpetamist pole piisavalt tasemeid. See mäng peaks olema ühtlane.
Mängisin hästi...siis jooksis rakendus kokku iga kord, kui selle avasin. Nii et ma proovisin seda desinstallida ja uuesti installida ... ainult selleks, et alustada kõike otsast?!?! Ei! Ma lahkun.
Mulle meeldib see mäng, kuid lisage varsti mitu taset.
Mulle meeldib see, kuid see ütleb pidevalt, et varsti on tulemas uus tase, kuid see ei avane kunagi
Mulle hakkas see mäng meeldima, aga nüüd nii väga. see lihtsalt jookseb kokku.
See on parim kokkamismäng, mida seni mänginud olen... funktsioonid on värsked ja ei tundu olevat vananenud, nagu mängitakse teisi toiduvalmistamismänge ja need tuli kehva graafika tõttu desinstallida
Kitchen Scramble 2: World Cook Casual knit
Olen oodanud mitu kuud, et see mäng uuendaks uut mängukohta Olen mänginud kõigis sihtkohtades, viimasest avamisest on möödunud kuid Nüüd on mul samade kordamine igav
Mäng jookseb kokku iga kord, kui jõuan 3. tasemele. Pärast seda kustutatakse kõik andmed.
Lõbus ja veedab aega
naeruväärne! Sain uue telefoni ja nüüd kaotasin kõik oma edusammud siin. Ma arvan, et ma ei mängi seda enam. Teistel mängudel on edenemise salvestamiseks mängul Facebooki ikoon, miks sellel pole seda??11
Geniaalne, mängin iga kord, kui võimalus avaneb ja see pole mulle veel sentigi maksma läinud 👍👍👍
Tahaks rohkem tähti anda, kuid ikka pole värskendust
Värskenda pls. Lõpetasid kõik tasemed 3 nädalaga.